Futbol Femení
Esports 02/06/2011

El Barça i l'Espanyol ajornen el duel directe a una hipotètica final en la Copa de la Reina

El sorteig realitzat aquest migdia a la seu de la Federació Espanyola de Futbol, a Madrid, ha determinat que els enfrontaments de semifinals siguin Reial Societat-Barça i Atlètic de Madrid-Espanyol

Natalia Arroyo
1 min
Sara Monforte pressiona Amanda, davant la mirada d'Antonio Contreras, tècnic de l'Atlètic de Madrid.

BarcelonaEl Barça i l'Espanyol no es veuran les cares en les semifinals de la Copa de la Reina i sí que ho faran a la final si tots dos equips superen la seva eliminatòria. Els dos clubs catalans preferien no trobar-se abans d'hora i el sorteig, aquest cop, ha respectat els seus desitjos.

L'equip que entrena Xavi Llorens jugarà el divendres 17 de juny a les 18.00 hores contra la Reial Societat, l'equip revelació de la competició, que va derrotar el Sant Gabriel en quarts de final. El del Barça serà el partit que obrirà la final a quatre que se celebrarà a Las Rozas el cap de setmana del 17 al 19 de juny.

El mateix divendres, a les 20.30, l'Espanyol s'enfrontarà a l'Atlètic de Madrid, que segueix consolidant el seu projecte any rere any. Les d'Óscar Aja volen reeditar el títol de Copa que van aconseguir la temporada passada.

La final es jugarà el diumenge 19 a les 11.00 i es podrà veure en directe per Televisió Espanyola. Segons ha confirmat la RFEF, TVE també retransmetrà en directe una de les semifinals i emetrà en diferit l'altra.

stats