09/02/2013

El futur complicat de Mourinho

2 min

Mourinho està tip del Madrid. La seva relació amb la premsa està en el pitjor moment des de la seva arribada i s'adona que ja no li fan el joc. Les seves queixes sobre el calendari després de perdre a Granada, per exemple, no han tingut continuïtat i més aviat han semblat ridícules i excuses de mal perdedor. Amb els jugadors, tres quarts del mateix. Ha acabat derrotat en el pols mantingut amb Casillas, i els jugadors han fet pinya amb el capità i s'han distanciat del portuguès. Fins i tot els compatriotes de Mou estan sorpresos per la seva actitud i últimament ja no li ofereixen suport incondicional. I a la presidència, Florentino Pérez vol posar el punt final a aquesta etapa i presentar-se a les eleccions del mes de juny amb un projecte nou. Per tant, tot hauria d'indicar que Mourinho deixarà de ser entrenador blanc el 30 de juny. Però potser no li queda més remei que quedar-se.

Mentre Guardiola estava al mercat, els grans clubs europeus estaven a l'expectativa de saber quin club escolliria entrenar. I així l'hi feien saber al representant de Mou quan trucava a les diferents portes dels clubs. Ara que el Pep ha escollit el Bayern de Munic, Mou pensava que rebria un munt de trucades de la resta d'equips, però no ha estat així. Més aviat al contrari.

El Manchester United vol seguir un any més amb Ferguson, per tant, descartat. El City de Txiki Begiristain, veient la negativa de Guardiola, ha decidit apostar per Mancini una temporada més. Un home sorprenentment molt estimat allà i a qui han reforçat traient-li de sobre Ballotelli i reafirmant-li la confiança. Descartat. L'opció que més atreu a Mou ara per ara és el PSG. Però s'ha trobat un enemic molt complicat: el director esportiu Leonardo. El brasiler és l'home de confiança del xeic i fa i desfà sense problemes. I és conscient que amb l'arribada de Mourinho el portuguès li prendria tot el protagonisme i les guerres serien contínues. Vaja, com amb Valdano al Madrid. Per això està convencent el president que no ha de fitxar Mou de cap manera. I ja només queda el Chelsea. Segones parts sempre són complicades, i més quan la primera es va acabar com el rosari de l'aurora. Però realment no té cap més sortida: o s'empassa l'orgull i intenta convèncer Abramóvitx o s'haurà de quedar un any més al Madrid. Perquè, esclar, després de criticar l'any sabàtic del Pep, seria molt lleig que se l'agafés ell, i més si el motiu és perquè no el volen enlloc.

stats