Gallego: "Conec la casa, però no regalo res als joves"

El tècnic blanc-i-blau destaca el "compromís" del seu equip en el triomf contra el Lucerna

El tècnic de l'Espanyol, David Gallego, ha celebrat l'accés a la ronda dels 'play-off' de l'Europa League després d'eliminar el Lucerna. L'entrenador s'ha pronunciat sobre les relatives facilitats que han tingut contra els suïssos. "L'eliminatòria ha anat com ha anat, hem assolit l'objectiu, arribar a l'última eliminatòria. Si ha sigut més fàcil és gràcies al nostre joc, per la manera com hem jugat amb pilota i sense. Seguim creixent". El tècnic ha destacat "el compromís" dels jugadors i el fet de tornar a veure que tenen "una plantilla àmplia". 

Responent sobre l'estrena dels quatre debutants del planter, els ha demanat que segueixin treballant. "Des de la base fa molt temps que s'està treballant molt bé. Gallego coneix la casa, però no regala res. S'estan entrenant molt bé. Els convido a seguir treballant fort per posar-m'ho difícil i tenir minuts". El preparador de Súria ha insistit que "no hi ha titulars ni suplents, hi ha molta competència". Sobre Campuzano, autor de dos gols, ha respost el que se li demana a un punta: "Al punta li demanes gol, i ell en té. A partir d’aquí, són moviments, en funció del que faci un company. En defensa, ser solidari. Els puntes viuen del gol, i els dos d'avui (Wu Lei i Campuzano) han fet gol. Per tant, n'estic encantat i satisfet". 

Al tècnic blanc-i-blau li han preguntat per altres noms propis. Sobre Wu Lei, s'ha limitat a respondre que per ell "tots els jugadors són necessaris i han de ser importants". Sobre Pipa, tampoc ha volgut donar gaires detalls: "No m'agrada parlar individualment, ho fem en privat amb els jugadors. Ha fet un bon partit com la resta. Content igual que amb els altres jugadors". 

Més continguts de