Esports 08/04/2012

Derrota del Llagostera a Gandia en temps afegit

Primer 'KO' gironí en les darreres onze jornades

Partit còmode per un Llagostera intractable en defensa

GandiaEl partit, distret i molt disputat, s'ha iniciat amb polèmica. Després d'una bona ocasió en un remat de cap a càrrec de Vallho al minut tres, els jugadors gironins han reclamat mans en dues accions dins l'àrea en poc espai de temps. Mans que no s'han assenyalat. Al minut 21, el porter Wilfred ha resultat providencial en aturar un mà a mà amb el local Toledo. La rèplica catalana, dos minuts després, amb un xut de Virgili que ha refusat el porter Burguera.

Al minut 31, unes mans de Verdú dins l'àrea s'han assenyat aquesta vegada sí com a penal. La pena màxima l'ha enviat al fons de la xarxa el capità llagosterenc Eloi, fent el 0-1. No obstant, poc després l'equip dirigit per Oriol Alsina ha vist com a Baron li han mostrat la segona groga a sis minuts pel descans, deixant l'equip català amb deu efectius sobre el terreny de joc.

A la represa, Masó ha resultat providencial per salvar l'empat quan el porter Wilfred ja estava mig superat. A un quart pel final, unes mans del propi Masó dins l'àrea s'han convertit en penal favorable als valencians. San Julián no ha fallat i ha establert l'empat des dels onze metres. En temps afegit, Rafa Belda ha fet el segon de l'equip local, certificant el 2-1 definitiu.