Esports 22/11/2016

Marc Gasol i Ricky Rubio coquetegen amb el triple doble

Victòries dels dos germans de Sant Boi i derrota dels Wolves contra els Celtics

A.l.

BarcelonaCara per als Gasol, creu per a Ricky Rubio. Els San Antonio Spurs de Pau Gasol han obtingut el sisè triomf consecutiu en superar 96 a 91 els Dallas Mavericks. Els Spurs han anat a remolc durant bona part del partit, però en el tercer quart ja han igualat el marcador i han arribat als minuts finals amb un mínim avantatge. Seth Curry ha tingut l'empat en l'últim llançament, amb 94 a 91 a l'electrònic, però el seu triple ha tocat l'anella i el rebot l'han capturat els locals. Pau Gasol ha aportat 16 punts i 8 rebots, i ha secundat la bona actuació de Kawhi Leonard, autor de 24 punts i 9 rebots.

Més còmode ha sigut el triomf dels Grizzlies de Marc Gasol. Els de Memphis han guanyat a la pista dels Hornets per 90 a 105. Al descans, els visitants ja superaven els de Charlotte per 45 a 69, amb el partit totalment sentenciat. En part, gràcies a l'encert des del perímetre, amb un percentatge superior al 46%. El pivot de Sant Boi ha tingut una gran ni i ha ratllat el triple doble amb 13 punts, 8 rebots i 9 assistències, i ha demostrat el seu bon canell des de la distància: 2 de 3 en triples. Mike Conley ha acabat amb 31 punts. Els Grizzlies són segons a la seva conferència, amb 9 triomfs i 5 derrotes, just per darrere dels Spurs, amb 11 victòries i 3 derrotes.

En canvi, tot i acabar amb 7 punts, 8 rebots i 9 assistències, Ricky Rubio no ha pogut celebrar la victòria en la visita dels Celtics a Minnesota (93-99). La culpa, un últim mal parcial dels locals, 31-12. Kar-Anthony Towns ha fet 27 punts i ha capturat 18 rebots, però els Wolves continuen patint la falta de profunditat de la seva banqueta. Isaiah Thomas n'ha sigut el botxí amb 29 punts en 31 minuts.