Futbol Català
Esports 07/12/2011

La crisi econòmica arriba a Gavà i es cobra tres futbolistes d'una plantilla pendent de cobrar

El club ha fet fora Santi Triguero, Patri i Aleix Vall de la nit al dia

Ara
1 min
Triguero, un davanter de luxe ara sense equip

GavàLa setmana sense lliga de Tercera Divisió no serà gens tranquil·la a Gavà. El club blaugrana va acomiadar durant l'entrenament de dilluns a la nit a tres futbolistes de la nit al dia argumentant motius econòmics, segons va explicar un dels afectats, Santi Triguero, a COM Ràdio. Un cop arribats a les instal·lacions el secretari tècnic del club, Ramón López Adán, va comunicar al propi Triguero a Patri i Aleix Vall la seva baixa.

"Ens van dir que tot estava molt malament en l'aspecte econòmic. A mi em va sorprendre. Ens ho podien haver dit abans i no a meitat de temporada", va afirmar el davanter als micròfons de la ràdio. L'entitat, segons Triguero, deixa que els jugadors segueixin fent entrenaments amb l'equip mentre busquen una sortida en un màxim de dues setmanes.

Al marge de les baixes, tota la plantilla del Gavà ha de posar encara al dia el cobrament d'una mensualitat pendent. Tot plegat un maldecap pel tècnic, Albert Poch, que perd tres efectius importants de la seva llista de jugadors i afronta un 2012 incert pel que fa a la viabilitat econòmica de l'entitat.

stats