Un gest de 'fair play' presideix l'Igualada-Espanyol infantil femení

El tècnic de les locals demana al seu equip que es deixin marcar després d'haver anotat un gol en una jugada on una blanc-i-blava havia caigut a la gespa en un xoc

Un gest de 'fair play' va presidir, diumenge, l' Igualada- Espanyol femení de la Primera Divisió Infantil-Aleví. En el minut 7 de la darrera jornada de lliga d'aquesta categoria, on l'Igualada es jugava quedar tercer, un xoc entre dues jugadores amb 0-0 al marcador va permetre a una igualadina quedar-se amb la pilota, mentre que una jugadora blanc-i-blava era estesa a terra.

La igualadina, que no va adonar-se del que havia passat, va fer una passada interior i va donar continuïtat a una jugada que acabaria servint al conjunt local per anotar l'1-0. Qui sí que havia vist què havia passat va ser el tècnic local, que tot i demanar llançar la pilota fora a les seves noies, no va aconseguir impedir que amb la jugada, que es va resoldre ràpid, anotessin. Ni les noies locals, que no havien sentit el seu tècnic, ni els àrbitres, a qui els tècnics espanyolistes demanaven aturar la jugada, van interrompre-la.

Un cop van ser conscients de la situació, però, els entrenadors locals van tenir un gest bonic i van decidir que es deixarien marcar un gol per restablir l'empat. L'entrenador va parlar amb la capitana, i totes les jugadores hi van estar d'acord. Un cop l'Espanyol va marcar l'1-1, tant les jugadores com els tècnics de tots dos equips es van donar la mà, en agraïment del gest. A partir d'aleshores, el partit va transcórrer amb normalitat. L'Espanyol va acabar guanyant per 3-9.