COPA DEL REI: HANDBOL
Esports 09/04/2011

Lazarov i Abalo són massa per a un Granollers que diu adéu a la Copa (33-40)

El Fraikin BM Granollers ha donat la cara durant tot el matx però ha pagat car el mal inici de partit (2-10). El Ciudad Real ha estat molt concentrat.

David Jover
Antonio García intenta el llançament davant de Viran Morros

BarcelonaS'ha acabat el somni del Granollers. Arribar fins a les semifinals ja és un premi, però vèncer al Renovalia Ciudad Real era molt complicat. Tot i les baixes de Chema Rodríguez i García Parrondo, els homes de Talant Dujshebaev han sortit molt forts i agressius i, mitjançant l'efectivitat de Lazarov (12 gols en total), han aconseguit un gran avantatge en els primers minuts, fet que ha estat un llast per als de Manolo Cadenas (2-10).

Des d'aleshores, els vallesans han anat a remolc i de la mà del lituà Malasinskas (7 gols) han remuntat i s'han situat a només quatre gols al descans (14-18). Però a la represa, els castellans s'han encomanat a Luc Abalo i han sentenciat el partit amb un parcial de 2-8 que ha donat, de nou, vuit d'avantatge pels de Dujshebaev (16-24).

D'ençà del parcial, el Granollers ha millorat en defensa, però la diferència ha estat insalvable. La direcció de Joan Cañellas, l'estètica definició de Luc Abalo i els grans gols de Lazarov han fet inviable una possible remuntada del Fraikin que, tot i així, seguint l'esperit del seu tècnic, mai ha perdut la cara al partit ni s'ha deixat anar.

El Granollers torna a casa amb el cap ben alt. El Ciudad Real ha hagut de donar el millor de si mateix per guanyar i els de Cadenas poden centrar-se ara en aconseguir el tercer lloc a la Lliga i, sobretot, tractar de superar, encara que sigui temporalment, els problemes econòmics.