COPA EHF
Esports 24/02/2018

El Fraikin Granollers vol consolidar-se a Europa

Els vallesans, primers de grup a la Copa EHF, visiten el Wacker Thun, el cuer

Efe
1 min
El Granollers vol afiançar-se a Europa

BarcelonaEl Fraikin Granollers podria fer aquest diumenge un gran pas endavant en la fase de grups de la Copa EHF si derrotés el Wacker Thun (17.00, Esport3), l'únic equip que encara no coneix la victòria del seu grup. L'equip català, en cas de sumar el triomf, arribaria al final de la primera volta amb cinc dels sis punts disputats i amb dos dels tres partits restants al Palau d'Esports, una situació ideal per intentar aconseguir el pas als quarts de final.

El Wacker Thun, però, no ho posarà fàcil, tot i portar dues derrotes. "La seva manera de jugar els converteix en un equip incòmode per a nosaltres", apunta Antonio Rama, tècnic dels vallesans. Les quatre derrotes seguides del conjunt suís –dues en lliga i les dues de la competició continental– poden ser un perill, perquè els locals s'hi jugaran bona part de les opcions de seguir vius.

"El partit de demà serà la seva última bala i lluitaran al màxim per derrotar-nos", diu Rama. El preparador destaca el màxim golejador de la competició, Lenny Rubin –48 gols–, i el lateral Lukas von Deschwanden com a jugadors que cal tenir més en compte. "Von Deschwanden és el típic jugador que quan les coses van malament assumeix tota la responsabilitat del seu equip", assegura.

Rama creu que l'estil de joc del conjunt suís s'assembla molt al del Teucro, l'equip que va superar el Granollers a l'última jornada de la Lliga Asobal. "Són complicats de defensar. Són bons fintadors, llancen amb velocitat i també mouen la pilota molt bé. Juguen gairebé de memòria, fixant i deixant anar la pilota, i això a nosaltres ens costa en defensa", assegura un Rama que, tot i això, és optimista.

stats