PREMIER LEAGUE
Esports 10/02/2018

De Bruyne posa el joc i Agüero els gols en una altra victòria del City de Guardiola (5-1)

Els 'citizens' sumen 72 punts després de cruspir-se el Leicester

De Bruyne posa el joc i Agüero els gols en un nou triomf del City de Guardiola (4-1)

BarcelonaAbans de tornar a la Champions aquest dimarts, el Manchester City de Guardiola ha golejat per 5-1 el Leicester amb quatre gols d'Agüero i un de Sterling en una nova exhibició de joc de De Bruyne. Amb 72 punts, el City domina la Premier per davant del United de Mourinho, que amb 56 punts visita el Newcastle aquest diumenge.

Sterling, després d'aprofitar una centrada lateral, ha fet el primer gol tot just començar, però Vardy ha empatat abans del descans en una de les poques ocasions dels visitants. A la segona part, Agüero ha estat l'estilet en un partit de clar domini dels 'citizens', que han jugat amb Laporte i Otamendi de centrals. El central francès, de fet, ha vist una groga després d'encarar-se amb Vardy al final del matx.

El Tottenham és tercer amb 52 punts després de guanyar el derbi del nord de Londres a un Arsenal que no surt de la sisena posició. El Liverpool, quart amb 51 punts, visita el Southampton, i el Chelsea juga dilluns.