FUTBOL
Esports 31/03/2017

Guardiola: "El que més admiro d'Anglaterra és que heu aconseguit votar, enhorabona"

El tècnic català defensa la tasca de Wenger a l'Arsenal

1 min
Guardiola: "Els títols no em donen tanta felicitat com jugar com jo vull i a mi m'agrada"

BarcelonaL'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, ha lloat avui que els britànics "hagin pogut" votar sobre el Brexit i ha opinat que les normes laborals que s'acordin després de la marxa del Regne Unit de la Unió Europea s'han d'aplicar també als futbolistes.

"El que més admiro d'Anglaterra és que, enhorabona, heu aconseguit votar. Vosaltres decidiu, així és la democràcia", ha declarat en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge amb l'Arsenal. "El que passi després de dos anys serà una nova situació i caldrà adaptar-se, però crec que les regles i el treball han de ser iguals per a tothom", ha afegit.

"¿Per què el futbol hauria de ser diferent dels advocats o arquitectes que no poden treballar? ¿Però els futbolistes sí? Per què?", s'ha preguntat, en resposta a preguntes de la premsa sobre les possibles conseqüències del Brexit sobre la competició futbolística. Guardiola també ha lloat la "qualitat" de l'Arsenal i ha dit que "quan un equip perd molts partits, es torna més perillós", i alhora ha defensat el pressionat tècnic Arsène Wenger: "Quan l'Arsenal torni a guanyar, els fans tornaran a ser feliços".

Comparant els davanters del City i l'Arsenal, Agüero i Alexis, respectivament, el tècnic ha comentat que "Agüero és un davanter més pur que Alexis".

stats