FÓRMULA 1
Esports 27/07/2019

Hamilton signa la 'pole' en la jornada negra de Ferrari

L'equip italià començarà el Gran Premi d'Alemanya lluny del primer lloc per problemes mecànics

Ara / Efe
1 min
Lewis Hamilton signa la 'pole' al Gran Premi d'Alemanya

BarcelonaEl britànic Lewis Hamilton (Mercedes) ha signat aquest dissabte el millor temps en la tercera ronda de qualificació per al Gran Premi d'Alemanya de Fórmula 1 i sortirà des de la 'pole' després de no haver trobat l'oposició de Ferrari, amb els seus dos pilots fora de la baralla per problemes mecànics. L'alemany Sebastian Vettel ha quedat últim per no haver pogut marcar cap temps a la Q1. El monegasc Charles Leclerc sí ha aconseguit avançar fins a la Q3, però ha hagut de quedar-se al garatge i acceptar una desena plaça que s'ha quedat curta després del bon rendiment de les sessions d'entrenaments lliures.

Els KO dels rivals han fet més favorit Lewis Hamilton. El líder del Mundial sortirà des de la primera posició de la graella gràcies a un temps d'1:11.767. L'holandès Max Verstappen (Red Bull) ha completat la primera línia, ja que ha millorat el registre del finlandès Valtteri Bottas (Mercedes). L'altre Red Bull, el del francès Pierre Gasly, omplirà la segona fila. El finlandès Kimi Raikkonen ha col·locat el seu Alfa Romeo en una sorprenent cinquena posició, amb el francès Romain Grosjean (Haas) en el sisè lloc.

L'espanyol Carlos Sainz (McLaren) s'ha mostrat satisfet amb el seu setè lloc en la graella de diumenge, amb el mexicà Sergio Pérez (Racing Point) al seu costat. L'alemany Nico Hulkenberg (Renault) ha quedat novè en la sessió de qualificació, amb Leclerc tancant el top-10. El monegasc evidencia la desgràcia de Ferrari. L'alemany Sebastian Vettel ni tan sols ha pogut rodar una volta en la sessió de qualificació per un problema mecànic.

stats