FÓRMULA 1
Esports 02/09/2017

Hamilton signa una altra 'pole' i supera el rècord de Schumacher

El britànic sortirà primer al Gran Premi d'Itàlia, marcat per la pluja i el mal temps

Efe
1 min
Hamilton signa una nova 'pole' i supera el rècord de Schumacher

BarcelonaLewis Hamilton (Mercedes) sortirà primer aquest diumenge al Gran Premi d'Itàlia, el tretzè del Mundial de Fórmula 1, després de batre a Monza el rècord històric de 'poles' de l'alemany Michael Schumacher, un rècord que ha elevat a 69. El britànic ha sigut el millor en la tercera ronda (Q3) de la qualificació, en què ha cobert els 5.793 m de la pista en 1 min 35 s i 554 mil·l., 1 s i 148 mil·l. menys que l'holandès Max Verstappen (Red Bull ), que ha sigut segon.

Tot i ser quart en la sessió classificatòria, Lance Stroll (Williams) serà l'encarregat de començar la cursa al seu costat a la primera fila de la graella perquè Verstappen i Daniel Ricciardo –tercer en la cronometrada principal– tenen sancions de 15 i 20 llocs a la graella per haver canviat el motor dels monoplaces.

A causa de la sanció dels Red Bull, el francès Esteban Ocon (Force India) i el finlandès Valtteri Bottas (Mercedes), que havien estat cinquè i sisè respectivament, avançaran dos llocs i sortiran des de la segona fila. Des de la tercera ho faran els dos Ferrari del finlandès Kimi Räikkönen i l'alemany Sebastian Vettel, que lidera el Mundial amb 220 punts, set més que Hamilton.

stats