Handbol
Esports 05/12/2010

El Barça Borges aconsegueix una victòria molt important enfront del Kiel (32-29)

Els homes de Xavi Pascual han anat a remolc gran part del partit, però han reaccionat a temps i s'han acabat imposant al vigent campió d'Europa

Raúl Entreríos en un moment del partit enfront del Kiel.

BarcelonaNo han tingut fàcil els de Xavi Pascual per aconseguir la victòria enfront del Kiel (32-29). Els alemanys, líders del grup A, han sortit molt forts a la pista del Palau Blaugrana i han agafat ràpidament avantatge en el marcador. Els actuals campions d'Europa han dominat el ritme de joc en el primer temps i s'han mantingut per davant a l'electrònic gràcies, sobretot, als letals contraatacs tan característics del seu joc.

El Barça, però, conscient de la importància d'aconseguir els tres punts, ha tornat a fer valer el factor 'Palau' i s'ha posat per davant en el marcador al minut 8 de la segona part, gràcies a un gol de Víctor Tomàs. Un penal transformat per Iker Romero, que ha posat el 22-19 a l'electrònic, ha tancat un parcial de 5-0 a favor dels blaugranes, que ja no han deixat escapar la victòria.

El Barça segueix tercer de grup, però només a un punt de Kiel i Neckar, que encapçalen la classificació, i encara té opcions de classificar-se com a primer o segon de grup a la propera fase de la Lliga de Campions.