FUTBOL

Els 6 'hooligans' del Liverpool, lliures a l'espera d'un judici per atemptat contra l'autoritat

Van ser detinguts dimarts per enfrontar-se amb la Guàrdia Urbana

El jutge de guàrdia de Barcelona ha deixat en llibertat els sis aficionats del Liverpool detinguts dimarts passat per diversos aldarulls i per enfrontar-se amb la Guàrdia Urbana, a l'espera que se celebri un judici ràpid per un delicte d'atemptat a l'autoritat. Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), els sis detinguts han passat avui a disposició del titular del jutjat d'instrucció número 11 de Barcelona, en funcions de guàrdia, en una causa que s'ha tramitat pel procediment de diligències urgents.

D'aquesta manera, un cop han quedat en llibertat, els sis 'hooligans' del Liverpool han sigut citats i emplaçats per a la pròxima celebració d'un judici ràpid per un delicte d'atemptat. Els sis seguidors de l'equip britànic van ser detinguts dimarts passat per la Guàrdia Urbana després d'haver tirat objectes a alguns agents a la plaça Reial de Barcelona.

Posteriorment, van ser traslladats a una comissaria dels Mossos d'Esquadra, on han estat fins aquest matí, una vegada disputat ahir a la nit el partit entre el Barça i el Liverpool, corresponent a l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions.