HOQUEI SOBRE PATINS
Esports 28/11/2017

El Barça Lassa i el Liceo segueixen dominant l'OK Lliga

Els gallecs han derrotat amb patiments el Reus a Riazor (3-2)

BarcelonaEl Barça Lassa i el Liceo segueixen liderant l’OK lliga d’hoquei sobre patins amb 21 punts després de guanyar els seus partits aquesta jornada. El Liceo tenia el partit més complicat en rebre el vigent campió d’Europa, el Reus (3-2). David Torres ha marcat el primer gol local abans del descans, i després han arribat dos gols més dels gallecs, gràcies a Sergio Miras i Torres un altre cop. Raúl Marín ha marcat el primer gol reusenc a 8 minuts pel final del partit. A manca de 56 segons, Martín ha fet el 3-2 definitiu.

El Barça Lassa no ha patit contra l’Alcoi (6-1) golejant gràcies als gols de Marc Gual (2), Matías Pascual, Pau Bargalló, Sergi Panadero i Pablo Álvarez. El Reus és tercer amb 18 punts i l’Sparcity Girona quart després d’empatar amb el Noia en un bonic partit (2-2). Oriol Garcia ha marcat el primer gol local, però a la segona part Nil Roca ha empatat. David Gelmà ha posat per davant els gironins un altre cop, però Martí Casas ha empatat de forma definitiva.

Derrota del Vic i triomf de l'Igualada

El Voltregà ha tornat d’Astúries amb un punt després d’empatar a la pista de l’Asturhockey (3-3) amb gols de Xavi Crespo, Eric Vargas i Xavi Armengol. El Vendrell ha derrotat un Vic que no aixeca cap (2-1) amb gols de Jordi Ferrer i Edu Fernàndez. Albert Grau ha fet el gol osonenc. L’Igualada ha patit a la pista de cuer, l’Arenys de Munt, que ha somiat, amb dos gols de Marc Roca, en puntuar (2-3). Els gols de Sergi Pla, Roger Bars i Jaume Molas han donat el triomf als visitants. Palafrugell i Lleida juguen aquest dimecres (21h),