HOQUEI SOBRE PATINS
Esports 30/09/2017

El Barça marca el seu terreny a la Supercopa d'hoquei sobre patins (0-4)

És la desena Supercopa de l'equip entrenat per Edu Castro

BarcelonaEl Barça Lassa d’hoquei sobre patins va guanyar la seva desena Supercopa d’Espanya després de golejar el Voltregà, equip amfitrió de la fase final, per un clar 0-4. Després de fallar a la Lliga Catalana, quan va caure a les semifinals contra el Noia Freixenet per un clar 2-5, l’equip entrenat per Edu Castro va aixecar el primer títol de la temporada. Si a les semifinals el conjunt blaugrana va golejar per 5-2 el Reus Deportiu, a la final ja va començar a fer bé les coses ja als 54 segons de joc, quan en el dia del seu aniversari, Pablo Álvarez va encarregar-se de marcar el 0-1.

El gol va ser un cop dur per un Voltregà que amb el suport de la seva fidel afició, va intentar portar el pes del partit, topant contra la defensa d’un Barça que va portar sempre molt perill, amb les accions de Marc Gual, Pablo Álvarez o Pau Bargalló. Però quan millor jugava l’equip osonenc, va arribar el 0-2, obra de Matías Pascual, després d’una bona jugada amb Lucas Ordoñez (17’). Tot i que l’equip de Cesc Linares va aprofitar els últims minuts de la primera meitat per arribar a porteria blaugrana amb ocasions clares, el Barça va controlar amb calma una final en què Panadero va sentenciar, ja a la segona part, amb un gol als 31 minuts. En el tram final del partit, abans que Pau Bargalló, de falta directa, posés el 4-0 definitiu en els últims segons del partit, el Voltregà va pressionar amb empenta, però Sergi Fernández i Aitor Egurrola, els dos porters del Barça, va evitar el gol d’un equip que va retrobar-se Nacho Alabart, el jugador blaugrana que va jugar cedit al Voltregà l'última temporada.

L’equip d’Edu Castro, que es va mostrar satisfet pel “nivell defensiu ofert tant a la semifinal com a la final”, debutarà el cap de setmana vinent a una OK Lliga on defensa títol, contra l’Asturhockey de Gijón, jugant com a visitant. El Voltregà, per la seva banda, jugarà un dels partits més destacats de la primera jornada de Lliga contra el Reus Deportiu, el vigent campió d’Europa i campió de la Lliga Catalana fa pocs dies.