Esports 11/02/2018

Empat en el derbi osonenc de l'OK Lliga entre el Vic i el Voltregà (2-2)

El Barça defensa el liderat golejant el Caldes al Palau Blaugrana

Empat al derbi osonenc de l'OK Lliga entre Vic i Voltregà (2-2)

BarcelonaEl CP Vic i el CP Voltregà han empatat el derbi osonenc (2-2) en un partit que no s'ha decidit fins als últims segons. Albert Grau ha avançat el Vic amb un xut creuat (min 17), però Gerard Teixidó ha empatat poc després. A la segona part, Tirso Gómez, de penal, ha fet el 2-1, però el Voltregà ha empatat en els últims segons, quan jugava en inferioritat numèrica, gràcies a un penal de Gerard Teixidó.

Golejades del Barça, el Reus, el Liceo i el Lleida

El Barça Lassa, líder amb 53 punts, ha golejat el Caldes (7-2). L'equip blaugrana estava obligat a guanyar per seguir líder després de la golejada per 9-2 del Liceo contra l'Arenys de Munt. El Barça, però, ja guanyava al descans per 4-0 i ha fet festa grossa amb els gols de Marc Gual, Lucas Ordóñez (2), Pablo Álvarez (2), Nacho Alabart i Pau Bargalló. Pol Galbas i Xavier Rovira han fet el gols visitants quan el marcador ja era de 7-0.

El Reus Deportiu, per la seva part, amb un Raúl Marin estel·lar autor de cinc gols, ha derrotat el Vendrell (7-1) i segueix tercer, empatat a punts amb el Liceo, segon, en espera del partit dels gallecs.

L'ICG Software Lleida i el Citylift Girona jugaven un dels partits de la jornada. L'equip local s'ha imposat per un clar 5-2 i s'acosta a la quarta posició, en mans precisament dels gironins. El Girona guanyava 1-2, però els gols de Darío Javier Giménez (2), Andreu Tomás, Roberto Di Benedetto i César Candanedo han certificat el triomf local.

El Lloret ha derrotat per 2-1 l'Asturhockey, el cuer de la Lliga, gràcies als gols de David Plaza i Marc Grau. El Palafrugell, per la seva part, ha aconseguit un triomf vital per 5-6 en un partit espectacular a la pista de l'Alcoi. Amb aquesta victòria, el Palafrugell li treure tres punts al cuer i empata amb l'Arenys de Munt.