HOQUEI SOBRE PATINS
Esports 18/11/2017

Empat entre el Voltregà i l'Hostelcur Gijón en el gran partit de la Lliga femenina d'hoquei (1-1)

El Manlleu ha punxat a casa contra el Las Rozas

El Manlleu ha perdut a Gijón

BarcelonaEl Voltregà i l'Hostelcur Gijón han empatat (1-1) en el gran partit de la jornada de la Lliga femenina d'hoquei sobre patins. Les osonenques lideren la classificació amb 16 punts, però les asturianes, amb 13 punts, tenen dos partits pendents. Maria Díez, que era dubte abans del partit, ha marcat el 0-1, però a la segona part Anna Romero ha evitat la derrota blanc-i-blava.

El Manlleu ocupa la tercera posició després d'empatar a casa amb el Las Rozas (3-3). El Manlleu, amb els mateixos punts que l'Hostelcur però amb un partit més, guanyava 1-0 gràcies al gol d'Ester Tosar, però la italiana Pamela Lapolla ha empatat. Judit Burgaya ha fet el 2-1, però Carlota Antúnez ha empatat a 2 i la italiana Giulia Galeassi ha fet el 2-3. Raquel Barnadas ha salvat un punt amb el 3-3 definitiu. El Vila-sana, quart amb 12 punts, ha derrotat al Liceo (1-4).

El Vilanova ha empatat a casa a 2 amb l'Alcorcón, amb dos gols de la xilena Catalina Andrea Flores, i el Palau de Plegamans ha empatat a 1 a el Bigues i Riells, amb gol visitant de Laura Puidueta i local de Núria Canals. En el duel entre els dos últims classificats, el Reus s'ha imposat a l'Sferic de Terrassa (1-2) i se situa tercer per la cua. El Cerdanyola, per la seva banda, ha derrotat al Citylift Girona, també a domicili (4-5), i segueix de prop els equips de la zona noble: és cinquè amb 12 punts, els mateixos que el Vila-sana, a un de l'Hostelcur Gijón i el Manlleu, i a quatre del Voltregà.