HOQUEI
Esports 07/05/2011

El CP Vilanova vol guanyar la Copa CERS a casa

La ciutat de Vilanova sencera s'ha bolcat per recolzar l'equip i ajudar-lo a guanyar davant del seu públic el seu segon títol europeu

Redacció
1 min
Vilanova està preparada per a la festa europea de l'hoquei

BarcelonaAquest cap de setmana a Vilanova i la Geltrú es respira un ambient diferent. I es que el CP Vilanova acollirà la fase final de la Copa Cers com amfitrió, amb tres equips portuguesos, amb l'objectiu de guanyar la copa europea.

La primera semifinal es disputarà avui a les 16.00h entre el benfica de Lisboa i l'AE Física. Mentre que dues hores més tard saltaran a la pista del Garraf el conjunt local, el CP Vilanova, i l'equip revelació de la lliga portuguesa, el Braga, amb la intenció de jugar l'esperada final, diumenge a les 13.00 hores.

La ciutat sencera està convençuda que el Vilanova pot guanyar la Copa CERS i s'ha bolcat per recolzar l'equip. Les xarxes socials van plenes de missatges de suport i té centenars de seguidors.

El primer escull del Vilanova serà l'HC Braga, una de les revelacions del campionat lusità i un equip que barreja la veterania de jugadors experimentats com Pedro Alves o el porter Guilhermo Silva amb la frescor de joveníssims talents portuguesos.

No obstant, el gran favorit per emportar-se el títol és l'històric SL Benfica amb una plantilla de grans jugadors internacionals, que al costat del Porto ho representa tot en l'hoquei portuguès, i actualment els dos líders del campionat de Portugal.

stats