HOQUEI PATINS
Esports 06/06/2015

El Generali Palau Plegamans es proclama campió de l'OK Lliga femenina per primer cop (7-­1)

El conjunt vallesà ha apallissat l'Alcorcón en l'última jornada i destrona d'aquesta manera el Voltregà, que es queda en blanc després de quatre lligues consecutives

Jordi Graell
1 min
Les jugadores del Generali Palau Plegamans / RFEP

BarcelonaEl Generali Palau Plegamans s'ha proclamat campió de l'OK Lliga femenina per primera vegada després d'apallissar per 7­1 l'Alcorcón en l'última jornada del campionat. Laura Puigdueta, amb quatre gols, ha estat la jugadora més destacada per un Palau que ha aconseguit destronar el totpoderós Voltregà, que tot i la seva victòria per 1­4 a la pista de l'Sferic Terrassa, tanca una temporada en blanc després de sumar les últimes quatre lligues de manera consecutiva.

Tant Palau com Voltregà jugaran la propera edició de la Copa d'Europa, competició que també disputarà el Manlleu després de doblegar el Mediolanum Mataró per 4­2 i fer estèril la victòria de l'Hostelcur Gijón per 0­2 a Bigues i Riells. Pel que fa a la zona baixa, el Girona ha aconseguit la permanència després de golejar per 8­1 el Santa María del Pilar ­ja descendit­ i aprofitar la derrota del Sant Cugat per 4­1 a Igualada. Les cugatenques jugaran la propera temporada a Nacional Catalana, d'on puja un altre equip vallesà, el Cerdanyola.

stats