HOQUEI PATINS
Esports 23/11/2013

El Barça d’hoquei patins perd el primer partit de la temporada contra el Porto (6-2)

El Vendrell i el Reus guanyen els seus partits de la Lliga Europea, mentre que a la Copa de la CERS passen als setzens de final el Lleida, el Noia i l’Igualada, el Voltregà queda eliminat i el Calafell Tot l’Any goleja el Tordera a l’OK Lliga

Jordi Graell
2 min
Raül Marín, en una imatge d'arxiu / FCBARCELONA

BarcelonaVuit mesos després, el Barça d’hoquei patins ha tornat a conèixer la derrota aquest dissabte a la pista del Porto per un contundent 6-2. Els homes de Ricard Muñoz, que d’aquesta manera trenca una ratxa d’imbatibilitat de 25 partits oficials des que es va fer càrrec de la banqueta blaugrana, han topat una vegada i una altra amb el porter català Joan Ignasi Edo, mentre que els locals de la mà de Caio, que ha completat un hat trick, s’han mostrat letals de cara a porteria i es situen líders en solitari del grup D de la Lliga Europea. També ha punxat el Liceo, que ha empatat 2-2 a Saint-Omer. En canvi, tant el Moritz Vendrell com el Reus no han fallat i ja sumen sis punts. Els vendrellencs s’han imposat a Diessbach per 2-5 i el conjunt reusenc ha guanyat per 3-5 a la pista de l’Oliveirense per 3-5.

El Voltregà, eliminat de la CERS per un gol

A la Copa de la CERS s’han classificat pels setzens de final l’ICG Software Lleida, el Noia Freixenet i el Monbus Igualada. En canvi el Voltregà, tot i el triplet de Xevi Armengol, ha perdut a la pista del Bassano per 5-4 amb un gol d’Emanuel García pels locals a manca de tres minuts pel final i s’acomiada de la competició després de l’empat de l’anada. A la propera ronda hi haurà els següents aparellaments pels equips catalans, ja amb la presència del Vic: ICG Software Lleida- Forte dei Marmi, Noia Freixenet-Braga, Prato- Monbus Igualada i Cronenberg- Vic.

El Calafell Tot l’Any apallissa el Tordera a l’OK Lliga

Finalment, aquest dissabte també s’ha disputat un partit pendent de la setena jornada de l’OK Lliga, en què el Calafell Tot l’Any ha golejat el Tordera per 6-0 i d’aquesta manera els calafellencs s’allunyen de la zona de descens. Demà al migdia es completarà la jornada amb el Vilanova-Vic.

stats