HOQUEI SOBRE PATINS
Esports 18/02/2018

El Voltregà jugarà la 'final four' de la Champions femenina d'hoquei sobre patins

A la Champions masculina, el Barça i el Reus seran primers de grup

Ara
1 min
El Voltregà jugarà la final four de la Champions femenina d'hoquei sobre patins

BarcelonaEl Voltregà segueix brillant a Europa i jugarà les semifinals de la Champions femenina. Les osonenques jugaran la 'final four' el 17 i 18 de març.

El Voltregà ha derrotat l'ERG Iserlohn per la mínima (2-3, 4-4 a l'anada) i serà en una final en què també hi haurà l'Hostelcur Gijón, que ha guanyat el CHP Bigues i Riells (2-6, 7-1 a l'anada). La rival de les catalanes serà el Benfica i el de les asturianes l'Stuart HCM.

El Reus i el Barça, primers de grup

Per la seva part, a la màxima competició europea masculina, el Reus Deportiu ha derrotat el CGC Viareggio (2-4) i ha certificat la primera plaça de grup, mentre que el Vic, al Grup B, ha empatat contra el FC Porto (4-4) i ha quedat eliminat.

Al Grup C, el FC Barcelona Lassa ha guanyat fora de casa el Forte Dei Marmi (2-4) i també ha certificat la primera plaça del seu grup.

Finalment, el Liceu, al grup D, ha empatat davant el Wasken Lodi (1-1) i encara manté el primer lloc a un punt de l'Sporting CP.

Dos catalans, a la copa de la CERS

Finalment, a la CERS s'han disputat els partits d'anada dels quarts de final. L'ICG Software Lleida ha derrotat per 6-4 els portuguesos de l'SC Tomar, i el Voltregà torna de la pista del Correggio italià amb un empat de gran valor (6-6).

stats