65º TORNEIG INTERNACIONAL D'HOQUEI DE REIS
Esports 05/01/2013

Tres equips aspiren al títol masculí del torneig de Reis del Polo d'hoquei herba

Les russes del Metrostroy són les grans favorites per guanyar en categoria femenina

Ara
2 min
El partit entre el Polo i el British Columbia del Torneig de Reis

BarcelonaEl RC Polo, el seu segon equip (Pedralbes) i la selecció europea poden proclamar-se campions del torneig de Reis, que finalitza demà diumenge al migdia en les instal·lacions del Club de la Diagonal. Els tres conjunts afronten la darrera jornada en igualtat de condicions, amb dues victòries i cap derrota, i depenent de si mateixos per ser campions. En categoria femenina, el Metrostroy rus és el gran favorit per portar-se el trofeu i repetir el triomf assolit l'any passat.

Tant RC Polo com Pedralbes i selecció europea han solucionat els seus compromisos d'avui amb bastant solvència. El conjunt amfitrió es va desfer fàcilment del Univ. British Columbia canadenc per 7-1, amb gols de Xavi Lleonart (2), Borja Casanovas, Borja Llorens, Salva Piera i Víctor Puig. El partit va ser plàcid pels polistes, que en el primera part només van marcar dos gols però que van decidir en la segona.

El Pedralbes també va passar per sobre de la selecció de Gibraltar (6-1) i ja ha signat una de les seves millors actuacions recents en el torneig de Reis, passi el que passi en l'última jornada. Per la seva banda, la selecció de jugadors europeus no va donar cap opció al Irish Universities, al que va endossar un dolorós 15-1. Cal destacar la presència en les seves files de ex jugadors del RC Polo com el mític Kiko Fàbregas, Christian Wein o Leandro Zurita.

La jornada final es presenta apassionant. Del xoc entre el RC Polo i la selecció europea podria sortir el venedor del torneig, però un empat entre ells o un triomf del Pedralbes amb una gran diferència de gols davant l'Irish Universities podria significar la gran sorpresa del dia. Tot es decidirà a partir de les 12 hores en els camps del Club.

El quadre femení sembla molt més clar. La victòria del Metrostroy davant les noies del Polo per 1-3 converteix al conjunt rus en el gran favorit al títol, ja que li serveix un empat en la darrera jornada davant l'equip irlandés, que encara no ha sumat un sol punt.

stats