HOQUEI SOBRE HERBA
Esports 03/01/2012

La selecció catalana masculina participarà al Torneig de Reis del RC de Polo d'hoquei sobre herba

La selecció catalana absoluta serà un dels grans atractius de la 64a edició del prestigiós Torneig de Reis d'hoquei sobre herba del RC Polo

Ara
1 min
El Polo organitza de nou el torneig de reis

BarcelonaLa selecció catalana absoluta masculina participa al Torneig Internacional de Reis que se celebra a les instal·lacions del RC de Polo del dia 5 al 8 de gener.

La selecció jugarà tres partits: el divendres dia 6, a les 10.15 h, contra l'European Selection Team –partit que serà emès en directe per Esport3–, el dissabte dia 7, a les 10.30 h, contra el KHC Leuven belga i el diumenge dia 8, a les 12.15 h, contra el Monkstwon HC irlandès. Aquest dia, a les 14.30 h, es clou el torneig amb el lliurament de premis de les categories sèniors.

El seleccionador Oriol Freixa havia convocat vint-i-dos jugadors, però un accident de motocicleta ha fet que Arnau Izard, jugador del Club Egara, no hi pugui participar perquè està convalescent. Així, doncs, són vint-i-un els jugadors que vestiran la samarreta de la selecció catalana: Ramon Romeu, Josep Romeu, Eduard Arbós, Jordi Clapés, Javier García i Vicenç Ruíz del Club Egara; Ignasi Pijoan i Eduard Garriga del Júnior FC; Antoni Delás del FC Barcelona; Pol García-Cascón del Royal Daring; Marc Torrente, Jan Castelló, Albert Sala, Santi Freixa i Miki Delás de l'Atlètic Terrassa HC; Pol Garrido de l'Indian G, Cesc Mata, Oriol Bach i Oriol Garreta del CD Terrassa Hockey, Ramon Alegre del Kampong i Xavi Trench del Club de Campo.

En categoria masculina, enguany hi participen la selecció catalana, una selecció europea, els amfitrions del RC Polo, el Leuven belga, el Pedralbes HC i el Monkstwon irlandès. En categoria femenina hi participen el Polo, la Reial Societat, el Castelldefels i el HC Metrostroy rus.

stats