Copa del Rei
Esports 13/10/2011

Un gol de Lucas Viale dóna la classificació a L'Hospi per la propera ronda de la Copa del Rei

Els riberencs van guanyar (0-1) un partit obert i disputat a Llagostera

àngel Garreta
2 min
L'Hospitalet ha guanyat el duel català de la Copa del Rei

LlagosteraEl gran duel català per una plaça entre els grans a la Copa del Rei va caure del cantó de L'Hospitalet. El conjunt de Jordi Vinyals va passar ronda gràcies a un gol de Lucas Viale a la sortida d'un córner a falta de dos minuts per la finalització de la primera meitat. L'encontre, obert i amb opcions per a tots dos equips, va registrar un gran ambient (1.200 persones) al Municipal de Llagostera, amb una germanor exquisida entre les dues aficions.

L'extrem riberenc Haro va tenir la primera gran ocasió del duel. Als quatre minuts de joc, una ràpida internada a l'àrea del menut extrem de L'Hospitalet va acabar amb una rematada a gol que va salvar sobre la mateixa línia el lateral Quim Boadas, un cop superat el porter Wilfred. La rèplica local, passat el quart d'hora, amb una mita volta d'Uri dins l'àrea gran que va sortir fregant el pal. Sergio Cirio va disposar d'una nova ocasió pels visitants en un mà a mà on Wilfred va guanyar la partida.

A dos minuts per arribar-se al descans i a pilota aturada, L'Hospitalet va fer la diana decisiva del partit. Lucas Viale, rematant de cap creuat al segon pal a la sortida d'un córner, va fer saltar d'alegria la nombrosa assistència de públic del conjunt riberenc. A la represa, Corominas podria haver sentenciat el partit al quart d'hora en un nou cara a cara amb Wilfred que, en aquest cas, Barón va salvar anticipant-se al remat del jugador visitant. A un quart d'hora pel final el blaugrana Virgili va tenir la penúltima ocasió clara del Llagostera en un cara a cara amb Craviotto on va rematar al cos del porter de L'Hospi.

La darrera opció de forçar la pròrroga pels nois dirigits per Oriol Alsina va arribar al minut 88. Pedrito va internar-se a l'àrea després de dos bons regats però el seu xut creuat el va refusar de punys Craviotto en una providencial intervenció. Amb el xiulet final del partit, L'Hospitalet va celebrar el triomf tot esperant el sorteig de la següent ronda que tindrà lloc a Madrid el divendres a la una del migdia. Els seus possibles rivals, a doble partit, poden ser: Barcelona, Madrid, València, Vila-real, Atlético de Madrid, Sevilla i Athletic Club.

stats