Esports 19/06/2012

La il·lusió ucraïnesa topa amb França i Anglaterra

Jordi Mestre
1 min

BARCELONA.El Grup D arriba al desenllaç amb els partits que enfrontaran Suècia amb França i Anglaterra amb Ucraïna aquest vespre, en horari unificat, a les 20.45 h. Telecinco oferirà el duel entre anglesos i ucraïnesos i el partit entre suecs i francesos es podrà seguir per Cuatro.

Suècia és l'única selecció eliminada d'un grup que lidera França però en què tot està per decidir. Els francesos són clars favorits a mantenir la posició de privilegi: tenen un bloc en clara progressió i s'enfronten a una selecció que ja no es juga res en el partit decisiu. Les bones sensacions acompanyen l'equip bleu , un bloc dissenyat per Laurent Blanc i construït al voltant de la qualitat de Ribéry i Benzema.

Anglaterra jugarà contra Ucraïna sabent que en tindrà prou amb un empat per classificar-se per a la següent ronda. Els anglesos recuperen la seva estrella, Rooney, després de la sanció que el va mantenir fora de la competició els dos primers partits. Ucraïna, amb un Xevtxenko que és dubte pel seu estat físic, arriba al duel amb la il·lusió d'oferir als seus aficionats la primera classificació per a la ronda d'eliminatòries d'una Eurocopa de la història del país.

stats