Futbol Català
Esports 01/05/2012

L'actual presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó, única candidata en les eleccions del club gironí

Si cap reclamació es fa efectiva en tres dies, la dirigent renovarà mandat per sis anys

àngel Garreta
1 min
Isabel Tarragó

LlagosteraDurant la matinada de dilluns a dimarts ha finalitzat el termini per presentar candidatures a la presidència de la UE Llagostera. L'encapçalada per l'actual màxima mandataria del club, Isabel Tarragó, ha estat l'única en presentar-se. Des del dia 2 al dia 4 es podran presentar reclamacions. En cas contrari, Tarragó renovarà mandat. En l'assemblea celebrada el passat dilluns dia 2 d'abril va quedar configurat el calendari electoral. Durant l'acte es va fixar el període que anava del dijous 12 al dilluns 30 d'abril per presentar candidatura a president i junta directiva del club.

En finalitzar el termini, només l'actual màxima responsable del club del Gironès, Isabel Tarragó, havia presentat opció per a la reelecció. Tarragó ja ha estat proclamada candidata de forma provisional per la junta electoral. Del dimecres dia 2 al divendres dia 4 de maig estarà obert el termini per presentar reclamacions a la proclamació provisional de la candidatura.

Si no n'hi ha cap, la junta electoral no haurà de dictaminar cap resolució i el mateix divendres es proclamarà definitivament la candidatura única i, sense necessitat de passar per les urnes, Isabel Tarragó sera reelegida presidenta de la UE Llagostera per un proper mandat de sis anys.

stats