CICLISME
Esports 21/04/2014

Joaquim 'Purito' Rodríguez participarà dimecres a la Fletxa Valona

El ciclista català va patir una caiguda diumenge però aquest dilluns s'ha entrenat durant dues hores abans de decidir participar en la cursa

Efe
1 min
El ciclista català Joaquim 'Purito' Rodríguez / BRYN LENNON / GETTY IMAGES

BarcelonaL'equip Katiuixa ha informat aquest dilluns que el ciclista català Joaquim 'Purito' Rodríguez, que diumenge va haver d'abandonar la prova holandesa Amstel Gold Race per una caiguda, competirà dimecres a la cursa belga Fletxa Valona.

L'endemà de la seva caiguda, el líder del Katiuixa ha rodat durant dues hores sobre la seva bicicleta i després de l'entrenament ha decidit prendre la sortida de la Fletxa Valona, que es disputarà dimecres entre Bastogne i el Mur d'Huy.

'Purito' va haver de retirar-se el diumenge de l'Amstel Gold Race després de 90 quilòmetres a causa de les contusions que va patir a la zona del pit esquerre per culpa d'una caiguda. Competirà dimecres tot i que encara té dolors a les costelles d'aquesta zona. "He passat una bona nit gràcies al treball del nostre fisioterapeuta. Per això he decidit provar", ha dit Purito Rodríguez.

"He tingut molts dolors en els primers trenta quilòmetres, però després he anat millorant. El principal problema està en l'esforç durant les pujades", ha afegit.

Rodríguez creu que ara les seves ambicions a la Fletxa Valona s'han reduït. "De tota manera, estic content per que la lesió ha evolucionat millor del previst. He treballat dur per estar bé aquesta setmana i espero que aquest esforç no hagi estat en va", ha dit.

stats