Ciclisme
Esports 10/03/2013

Joaquim Rodríguez suma la seva segona victòria de l'any a la Tirrena-Adriàtica

El Purito torna a demostrar la seva superioritats en finals explosius a Chieti. Chris Froome (Sky) és el nou líder després de guanyar l'etapa reina a Prati di Tivo el dia anterior

Albert Rabadan
1 min

BarcelonaEl ciclista català Joaquim Rodríguez (Katiuixa) ha aconseguit la seva segona victòria de la temporada 2013 a la cinquena etapa de la Tirrena-Adriàtica. El Purito ha guanyat en solitari a Chieti, demostrant un cop més la seva superioritat en finals explosius amb gran pendents.

El nou líder de la cursa italiana és el britànic Chris Froome (Sky), que va guanyar l'etapa reina el dia anterior a l'arribada en altura de Prati di Tivo. L'equip de Froome ha aconseguit deixar enrere en els darrers quilòmetres al polonès Michal Kwiatkowski (Omega Pharma-Quick Step), que era qui liderava la general contra pronòstic.

Rodríguez, que ja havia sumat una victòria aquest any a l'etapa reina del Tour d'Oman, ha atacat a 1,5 km de la línia de meta, en les rampes més dures de la pujada final. Ha estat llavors quan ha agafat uns metres de distància que el grup de Froome, Contador o Nibali no han pogut recuperar.

stats