Futbol Català
Esports 28/10/2011

El president del Castelldefels creu que el seu equip "encara té marge pel creixement" dins la ciutat

El dirigent del conjunt groc va complir un any en el càrrec i en va fer balanç

Redacció
1 min
La formalització de l'acord entre Julià i Morales

CastelldefelsEl president del Castelldefels, Jordi Julià, va complir ahir un any com a màxim responsable de l'entitat. Una xifra que pot semblar petita però que és considerable dins un club que ha viscut quatre canvis de president en gairebé tres anys. "Portem uns anys amb massa inestabilitat a nivell institucional i això obviament no és bó. L'objectiu és que el club tingui tranquil·litat i que la gent vegi que es treballa amb seriositat, que s'intenta créixer" va afirmar Julià en declaracions a la pàgina web del Castelldefels, on també va admetre que el futbol "és un món interessant on la Tercera Divisió està molt més professionalitzada del que sembla".

Repassant els seus inicis al càrrec, Julià va comentar que en entrar dins l'entitat va trobar-se "Un club una mica desordenat administrativament i fins i tot econòmicament. En aquest aspecte he tingut clar des del primer moment que volia canviar les coses. Aquesta és una entitat que té un gran potencial humà, un grup de treballadors fantàstics, de gent que es desviu pel club i una base de més de 500 nens, quelcom que veritablement fa patxoca".

Sobre el futur del Castelldefels, Julià té clar que "el nostre creixement va paral·lel al creixement de la ciutat, i potser a hores d'ara ja comencem a fer curt pel que fa al tema d'equipaments i instal·lacions. Aquest club encara té marge de creixement i és per això que totes les parts implicades hem d'anar de la mà. El creixement ha de ser progressiu".

stats