Futbol Català
Esports 01/02/2012

El Reus traspassa Jorge Díaz al filial de l'Espanyol signant un acord econòmic i un partit amistós

La primera plantilla blanc-i-blava jugarà al Baix Camp la propera pretemporada

Ara
1 min
El president reusenc Ramon Alabart, signant la documentació al costat d'Antonio Morales, directiu de base de l'Espanyol

ReusLa direcció esportiva de base de l'Espanyol segueix tancant acords amb joves valors sorgits d'altres equips catalans de Segona B i dels seus equips filials o juvenils. Després del recent acord pel badaloní Moha de cara a la propera temporada, el conjunt espanyolista ha tancat un acord pel davanter Jorge Díaz, fins ara les files del Reus. El punta, de 22 anys, passarà a reforçar l'Espanyol B, qua actualment està fora dels seus objectius de promoció a Tercera.

El jove futbolista, nascut a Uruguai i que ocupa plaça sots 23, es va incorporar l'any passat al conjunt roig-i-negre procedent de l'Amposta. En un primer moment el seu destí va ser el filial del Reus, el Reddis (actualment a Primera Catalana). A mitja lliga va donar el salt a la primera plantilla i va ajudar als seus companys a l'ascens de l'equip de Santi Castillejo a Segona B.

Per la marxa del futbolista, el Reus ingressarà una quantitat econòmica que l'entitat no ha fet pública. El club del Baix Camp ha aconseguit, d'afegit, un partit amistós contra el primer equip de l'Espanyol la propera pretemporada, on buscarà completar l'ingrés de diners per Jorge Díaz amb la quantitat obtinguda de les guixetes de l'estadi.

stats