Futbol Català
Esports 30/10/2011

Jornada positiva per tots els catalans de Segona B

Ni una sola derrota dels equips del Principat aquest cap de setmana

Redacció
3 min
Empat del Reus

BarcelonaCap de setmana gairebé perfecte pels objectius dels sis equips catalans que juguen al grup tercer de Segona B. La jornada va obrir-se dissabte amb un punt del Llagostera contra l'Huracán que li permet, ni que sigui per goal average temporal, deixar la darrera posició de la lliga, que ara és per l'Andorra. El Sant Andreu, amb un triomf al límit contra el Terol, empata a punts amb el quart. També ha empatat el Reus. Triomfs de Badalona i L'Hospitalet a domicili i del Lleida al Camp d'Esports.

Llagostera 1 - Huracán 1

L'equip d'Oriol Alsina necessita sumar victòries, però si no arriben, tampoc és lleig un punt que, en finalitzar aquesta jornada, permet al conjunt gironí escalar una posició. L'Huracán es va avançar ben d'hora al partit amb un gol afortunat de Morgado (el xut va rebotar en Vallho i va sorprendre Wilfred sota pals). Un posterior penal clar per mans va permetre a Eloi Amagat empatar des dels onze metres. L'encontre no es va tornar a animar fins als cinc últims minuts, on tots dos equips van gaudir d'una bona ocasió per decantar la balança.

Sant Andreu 1 - Terol 0

El duel viscut al Narcís Sala aquest matí tenia tot l'aspecte de finalitzar tal com havia començat. No obstant això, un bon xut des de fora de l'àrea de Marc Martínez dins el temps afegit del partit ha servit per donar el quart triomf consecutiu a l'equip de Piti Belmonte, que no perd un partit des de la segona jornada de lliga i és, ara mateix, l'equip més en forma de la lliga al costat d'un altre català, L'Hospitalet.

Gandia 0 - L'Hospitalet 1

Un gol del sempre present David Prats a sis minuts per arribar al descans del partit ha resultat més que suficient al conjunt de Jordi Vinyals per sumar la cinquena victòria consecutiva de la lliga i consolidar el conjunt riberenc com a segon en solitari del campionat a dos punts del gairebé intractable Atlètic Balears. El segon temps del partit, amb un joc no gaire vistós, ha servit per administrar el gol de Prats.

Sporting Maonès 0 - Badalona 4

Espectacular golejada de l'equip de Manolo Márquez per signar el primer tiomf a domicili i acumular set gols a favor i cap en contra en dues jornades. Els escapulats, caracteritzats sempre per ser forts a casa i més discrets a fora, han deixat penjada al vestidor aquesta etiqueta per signar un partit efectiu i golejador a territori balear. Robles al primer temps i Xavi Muñoz, Ferrón i Pelegrí al segon, han signat els gols catalans.

Lleida 3 - Manacor 0

L'equip d'Emili Vicente ha golejat un dur rival, fort en el joc i en les entrades, per donar el salt a la zona mitja de la classificació i sumar la segona victòria seguida. David Giménez ha obert la llauna als vint minuts de joc. A la represa, l'expulsió del visitant Campins ha posat les coses encara més de cara pels de la Terra Ferma. Un penal sobre Ballesteros -que ha deixat el rival amb nou- l'ha transformat Verdú en el 2-0. Sobregrau ha signat el tercer i definitiu amb el Manacor entregat.

València Mestalla 2 - Reus 2

Cinc partits seguits porta el Reus sense guanyar, amb dos empats consecutius les darreres setmanes. L'equip roig-i-negre conserva, no obstant, la quarta plaça de la lliga que dóna dret a disputar el play-off d'ascens. El partit tenia bona pinta pels de Santi Castillejo amb un gol de Chumbi als cinc minuts. No obstant això, el filial del València ha empatat al segon temps gràcies a Miñano. Els blancs han capgirat el marcador al minut 84 amb una diana de Carles Gil que semblava definitiva, però Trujillo, sobre el xiulet final, ha marcat el gol que ha fet sumar un punt al Reus.

stats