FUTBOL

Un jugador podrà disputar la Champions amb dos equips diferents a partir de la temporada vinent

La UEFA ha anunciat canvis en el reglament de les competicions europees

La UEFA ha anunciat aquest dimarts canvis en el reglament de la competició en un comunicat al seu lloc web. Aquestes modificacions entraran en vigor a partir de la temporada vinent. La principal novetat és la possibilitat d'inscriure fins a tres jugadors durant el mes de gener sense cap restricció. És a dir, els clubs podran incorporar futbolistes que ja hagin disputat la Champions amb una altra samarreta durant aquella mateixa temporada. Per tant, amb aquest nou reglament, Philippe Coutinho podria disputar la Champions amb el Barça aquesta mateixa temporada.

Les altres modificacions que ha anunciat la UEFA són la incorporació d'una quarta substitució durant els partits en què s'arribi a la pròrroga i l'ampliació de les convocatòries en les finals de la Champions, Europa League i Super Copa d'Europa a 23 jugadors, en comptes dels 18 actuals. 

A més, la UEFA també ha confirmat els nous horaris de la Champions. E ls partits de la fase de grups es disputaran a les 18.55 h i a les 21.00 h els dimarts i els dimecres. A més, 26 equips es classificaran directament per a la competició, incloent-hi el guanyador del torneig i el campió de l’Europa League.

En el mateix comunicat, l'organisme que regeix el futbol europeu ha anunciat que la propera Supercopa d'Europa es disputarà el pròxim 15 d'agost al Lilleküla Stadium de Tallinn, a Estònia, a partir de les 21.00 h. 

Més continguts de