Esports 21/04/2011

"Els jugadors ja s'han aixecat abans i es tornaran a aixecar"

Martí Molina
2 min
Pep Guardiola va saber refer l'equip a la segona part, però va faltar el gol.

Barcelona.Visiblement resignat per la derrota a la final de Copa, però a la vegada amb un to esperançador i amb ganes que es giri full ràpidament del partit de Mestalla. Així va sortir l'entrenador del Barça, Pep Guardiola, a la sala de premsa després de l'enfrontament. "El millor que ens pot passar és recuperar-nos per dissabte. Tenim la Lliga molt a prop i ens hem de preparar bé, per intentar tancar-la. I llavors la Champions, a veure si podem arribar a Wembley", deia el de Santpedor. De fet, assegurava que els jugadors estaven "tristos" després de perdre, però ha recordat: "Allò que importa és com t'aixeques. Els futbolistes fa molts anys que juguen, s'han aixecat i s'aixecaran".

Guardiola va felicitar el Reial Madrid per la victòria en una final de Copa que "podria haver caigut per a qualsevol dels dos equips i ha caigut del seu costat".

Sobre el partit, el tècnic del Barça va explicar: "A la primera part ens ha faltat continuïtat en el joc, però sí que n'hem tingut al segon temps, en què hem trobat més profunditat". "Sé que sona malament dir-ho després de perdre, però crec que hem fet una molt bona segona part i una bona pròrroga. Estem contents pel joc, però no pel resultat", va dir Guardiola. En qualsevol cas, va reconèixer que en algunes coses "s'havien equivocat".

Et tècnic va explicar que no el va sorprendre el plantejament del Madrid i el va qualificar de "molt similar" al del clàssic de dissabte al Bernabéu. "Han canviat alguns jugadors, però el concepte és el mateix".

Finalment, no va voler opinar sobre l'actuació arbitral ni la duresa dels jugadors del Reial Madrid. "Cadascú pot jugar com vol i ja hi ha un àrbitre per això". I va aclarir: "Després de perdre, qualsevol argument que pugui donar de queixa sonarà a excusa".

stats