LLIGA DE CAMPIONS
Esports 23/05/2015

La Juve s'acomiada de la seva afició derrotant el Nàpols de Rafa Benítez (3-1)

Jugant amb alguns suplents, l'equip de Massimiliano Allegri ha guanyat amb gols de Pereyra, Sturaro i Pepe

Els jugadors de la Juve, celebrant el doblet amb els seus aficionats

BarcelonaLa Juve s'ha acomiadat de la seva afició derrotant el Nàpols per 3-1 en un partit en que Massimiliano Allegri ha barrejat jugadors titulars i suplents. El rival del Barça a la final de la Champions ha ofert el títol de campions de copa als seus aficionats, títol aconseguit el dimecres contra la Lazio a la pròrroga (2-1). I acte seguit, malgrat ja tenir la lliga guanyada i no jugar-se res, s'ha permès el luxe de derrotes els napolitans.

En tot just 7 dies, la Juve ha derrotat dos dels seus rivals històrics, l'Inter i el Nàpols, en partits en que ha pogut donat descans a titular. I contra rivals que s'hi jugaven molt. Si el darrer dissabte la Juve va derrotar per 1-2 un Inter que lluita per classificar-se per l'Europa League, ara ha derrotat per 3-1 un Nàpols que necessitava guanyar per somiar en jugar la Champions. L'equip de Rafa Benítez queda molt tocat i necessita una derrota de la Lazio dilluns contra la Roma per mantenir encara opcions de ser tercer, quan falta una jornada pel final de la lliga.

L'argentí Roberto Pereyra ha fet el primer gol local, però a la segona part l'exjugador de l'Espanyol David López ha empatat just després d'un penal fallat pel belga Mertens. Stefano Sturaro ha fet el gol del triomf de la Juve en un partit en que el napolità Britos ha acabat expulsat en els darrers minuts. Simone Pepe, de penal, ha fet el 3-1 definitiu.

Juventus: Buffon, Ogbonna, Barzagli (Bonucci, 46'), Padoin, Asamoah, Pogba, Marchisio (Pirlo,71'), Sturaro, Pereyra (Pepe, 79'), Morata i Coman

Nàpols: Andujar, Britos, Maggio, Ghoulam, Albiol, Callejón, Mertens, David López, Insigne (Hamsik, 68'), Gargano (Jorginho, 78') i Higuaín (Gabbiadini, 46')

Gols: 1-0 Pereyra (13'), 1-1 David López (50'), 2-1 Sturaro (77') i 3-1 Pepe de penal (90')