HANDBOL
Esports 25/02/2015

Karabatic: "Sense els meus companys i entrenadors això no hauria estat possible"

El blaugrana s'ha mostrat satisfet i agraït després de ser nomenat millor jugador d'handbol del món

Gonzalo Romero
1 min
Nikola Karabatic celebra un dels cinc gols de la primera part contra Qatar / MARWAN NAAMANI / AFP

BarcelonaKarabatic s'ha mostrat més que satisfet i agraït pel guardó de millor jugador del món que ha aconseguit aquest dimecres després que la Federació Internacional (IHF) fes públic el resultat de les votacions. El francès, vigent campió del món, ha aconseguit el 33,7% dels més de 55.000 vots que s'han enregistrat en una setmana (temps de votació), i s'ha imposat amb claredat a Mikkel Hansen, segon, i al seu compatriota Thierry Omeyer, que completa el rànquing. El primera línia del Paris-Saint Germain ha sumat un resultat del 21%, mentre que el porter s'ha anotat un 19,5%.

"Estic molt orgullós d’haver estat escollit per segona vegada millor jugador del món d’handbol. Vull donar les gràcies als meus companys del Barça i de la selecció francesa", ha explicat el primera línia en declaracions a la pàgina web de la secció d'handbol del Barça.

L'internacional amb la selecció de França ha volgut oblidar-se dels mèrits individuals i ha destacat la figura dels seus companys i dels seus tècnics: "És un guardó que vull compartir amb els meus companys dels dos equips i amb els entrenadors, sense ells això no hauria estat possible", ha dit.

Karabatic també ha tingut paraules pel seu entorn més íntim: "A la vegada he d’agrair el suport a la meva família, sense ella no seria possible i especialment un record cap al meu pare", ha afegit el jugador blaugrana, un dels millors de la història de l'handbol.

stats