FÓRMULA 1
Esports 28/01/2014

Kimi Räikkönen, el més ràpid en la primera jornada de tests de pretemporada

El finlandès ha fet 21 voltes al circuit de Jerez de la Frontera. Vettel només ha sortit en el tram final de la sessió i ha fet únicament tres voltes

N. G.
1 min
Kimi Räikkönen, el més ràpid de la primera jornada de tests amb el Ferrari / JORGE GUERRERO / AFP

BarcelonaLa pretemporada ja ha començat per als equips de Fórmula 1. Aquest dimarts, les escuderies han tornat a engegar els motors per començar a provar els nous monoplaces, diferents dels anys anteriors, per adaptar-se a la nova normativa.

El que ha sortit més ben parat de la primera jornada de tests ha estat el finlandès Kimi Räikkönen, que en la seva estrena amb Ferrari ha aconseguit el millor temps i ha fet 21 voltes al circuit andalús.

En principi, aquest dimarts havien de rodar Räikkönen, Button, Hamilton, Vettel, Gutiérrez, Ericsson, Chilton, Bottas, Checo Pérez i Vergne, però finalment el McLaren de Jenson Button no ha trepitjat l'asfalt de Jerez.

El vigent campió, Sebastian Vettel, només ha sortit en els últims minuts i ha fet tres voltes, si bé no ha marcat temps.

La jornada ha estat marcada per les nombroses banderes vermelles que s'han vist. La primera ha estat a causa de Räikkönen, que s'ha quedat aturat al mig de la pista. Minuts més tard, Checo Pérez (Force India) també es quedava aturat. Tot i això, la que ha obligat a aturar durant més estona l'activitat a la pista ha estat la que ha protagonitzat Lewis Hamilton (Mercedes). El pilot anglès ha vist com l'aleró davanter del seu Mercedes es desprenia i ell no podia evitar impactar contra les tanques de protecció, sense més conseqüències.

stats