Kitesurf
Esports 01/11/2011

Gisela Pulido, la noia prodigi del 'kitesurfing' es recupera amb els metges del Barça d'una lesió

La jove de 17 anys ja ha estat onze vegades campiona del món d'aquesta disciplina extrema de surf d'estel que permet arribar a velocitats properes als 100 quilòmetres per hora

àlex Gozalbo
1 min
Gisela Pulido.

BarcelonaGisela Pulido, una jove de 17 anys que ja ha estat onze vegades campiona del món de kitesurfing, una disciplina extrema de surf amb estel que permet arribar a velocitats properes als 100 quilòmetres per hora, es recupera d'una lesió a Barcelona, on està sent atesa pels metges del Barça.

Pulido es va lesionar a la Red Bull Batalla de Trafalgar. "És una competició inspirada en la batalla naval que hi va haver 200 anys enrere entre les tropes angleses i francoespanyoles. Malauradament vam perdre, però aquest any vam tenir la revenja", explica la jove nascuda a Premià de Mar.

"La ressonància va mostrar certa acumulació de líquid sinovial i una petita fractura del cartílag. És una lesió petita, però s'ha de recuperar al 100%. L'espatlla és una de les parts que més utilitzo en el meu esport, especialment en les maniobres de freestyle. Per això estaré tres setmanes a Barcelona rebent el tractament i realitzant exercicis amb Ferran Arnedo, el meu fisioterapeuta", diu Pulido a la seva pàgina web.

"Va ser la meva primera competició per equips i va ser una experiència molt divertida", recorda Gisela Pulido, que va competir amb Álex Pastor, Álvaro Onieva, Liam Whaley, Patrick Blanc i Silvester Ruckdaschel.

La noia prodigi del surf d'estel ha començat aquest any els estudis de segon de batxillerat a distància.

stats