NBA
Esports 24/01/2015

Kobe Bryant es perdrà el que queda de temporada

La gran estrella dels Lakers pateix una lesió a l'espatlla i haurà de decidir si passa per la sala d'operacions

Efe
1 min
Kobe Bryant saludant els aficionats del Target Center en el moment d’aconseguir el rècord anotador.

BarcelonaKobe Bryant es perdrà el que queda de temporada, segons informació dels Los Angeles Lakers. Bryant tindrà encara el cap de setmana per decidir si passa per la sala d'operacions, però el doctor de l'equip Steven Lombardo li ha confirmat que pateix un trencament important a la seva espatlla dreta.Bryant vol conèixer l'opinió de l'especialista Neal ElAttrache, també membre del quadre mèdic dels Lakers, amb qui es reunirà dilluns.

Però al marge de quina sigui la seva decisió final sobre si es vol sotmetre o no a una intervenció quirúrgica, Bryant ja no jugarà més aquesta temporada, ja que abans que patís la lesió ja s'estudiava la possibilitat de no competir a l'All Star. Bryant doncs, no podrà jugar el pròxim 15 de febrer el que hagués estat el seu dissetè Partit de les Estrelles consecutiu que es a disputar al Madison Square Garden, de Nova York.

El jugador estrella dels Lakers té un salari aquesta temporada de 23,4 milions de dòlars, el que més guanya en la NBA, i encara li queda un any més d'un contracte de dos que va signar la passada lliga per 44,5 milions de dòlars.

stats