Esports 13/07/2021

L'Espanyol-Nàstic, suspès per un brot de contagis a la plantilla blanc-i-blava

Hi ha quatre positius i un altre membre aïllat per contacte estret

i
Roger Requena
2 min
RdT, durant un entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque

Quatre positius per covid-19 i un contacte estret han obligat a suspendre l'Espanyol-Nàstic de Tarragona, corresponent al Trofeu Ciutat de Tarragona, que s'havia de disputar aquest dissabte al Nou Estadi. Així ho ha comunicat l'entitat blanc-i-blava aquest dimarts, després de transcendir un nou cas positiu entre els membres de la plantilla i del cos tècnic del primer equip masculí. Se sumen als tres positius detectats el 5 de juliol. Cap d'ells presenta símptomes, i tots han estat immediatament aïllats a casa seva. Fonts de l'Espanyol consultades per l'ARA han explicat que l'entitat confia poder recuperar dos dels futbolistes contagiats a mitjans d'aquesta mateixa setmana.

L'Espanyol ha justificat la suspensió d'aquest amistós a causa de "les nombroses absències" que tindria per aquest partit, que havia d'inaugurar la pretemporada del conjunt de Vicente Moreno. Si no hi ha cap novetat que ho impedeixi, el primer partit dels espanyolistes serà finalment contra el Las Palmas el dimecres 21 de juliol a les set del vespre al Marbella Football Center.

L'Espanyol és un dels clubs que ha informat de més contagis des de l'inici de la pandèmia. Jugadors com Wu Lei, Cabrera o Vargas el van passar durant els primers mesos de confinament, la primavera del 2020. Altres jugadors com Puado el van passar més endavant, a l'agost, quan era cedit al Saragossa. A Embarba li va tocar passar-lo a l'octubre. Un mes després va ser Víctor Campuzano, ara jugador de l'Sporting.

Aquest 2021, s'han conegut altres casos com els de Melendo i Lluís López, al març, o el de RdT, al maig, poc abans del final del darrer curs. Són només alguns dels molts casos comunicats per l'entitat, alguns dels quals han afectat també l'staff de diferents entrenadors que han passat per l'Espanyol des del març del 2020.

stats