BARÇA

Bartomeu nega que la junta es plantegi retirar l’acció de responsabilitat contra Laporta i els seus directius

El president blaugrana nega que el tema es tracti en la propera junta directiva

“Aquesta junta no ha parlat de l’acció de responsabilitat en l’últim any i tampoc en parlarem en la reunió de dilluns”. El president del Barça, Josep Maria Bartomeu va voler desmentir des de Nova York les veus que apunten que la directiva blaugrana s’està plantejant retirar l’acció de responsabilitat contra Joan Laporta i alguns dels seus directius per aturar així el recurs presentat per la mateixa junta a la sentència que exonerava els exdirectius.

“Podria haver-hi una iniciativa”, va dir el president, creant certa confusió. Però en preguntar a què es referia, Bartomeu només va voler repetir que no era un tema que s’hagués tractat últimament en junta ni que es contempli tractar en breu.

Com ja ha dit en altres ocasions, el president assegura que “sigui quina sigui la decisió del jutge després del recurs, es votarà en l’Assemblea de socis compromissaris”. “Si ens és favorable, preguntarem al soci si l’hem d’executar i si ens és contrària, si cal apel·lar al suprem”, va resumir.

I, qüestionat per unes declaracions fetes anteriorment en què defensava la idea de l’actual junta de pacificar el club i treure’l dels jutjats, Bartomeu va concloure: “ Aquest club és impossible de pacificar. En el Barça les lluites ens han permès créixer i millorar. Ens hem barallat tots i el club ha sortit millor de cada lluita perquè no som un club amb un únic pensament, com altres, que sí que ho són”.