Futbol Català
Esports 03/10/2011

Confirmat l'horari de Copa del Rei del duel català entre el Llagostera i L'Hospitalet

Es jugarà el dimecres 12 d'octubre a les 19.30 hores al Municipal de Llagostera

àngel Garreta
2 min

LlagosteraEl partit de la tercera eliminatòria de la Copa del Rei que jugaran el proper 12 d'octubre la UE Llagostera i el CE L'Hospitalet al Municipal de Llagostera ja té horari oficial, dos quarts de vuit de la tarda (19.30 hores). També han quedat fixats els preus de les localitats, amb descomptes per aquells que les comprin de manera anticipada als llocs i dies que l'entitat gironina comunicarà properament. Veure aquest partit costarà 10 euros (socis UE Llagostera) i 15 (no socis) comprant l'entrada a les taquilles del camp. Si es fa anticipadament, els socis pagaran 8 euros i els no socis 12.

El guanyador d'aquesta tercera ronda -com les dues anteriors, a partit únic- tindrà el privilegi d'enfrontar-se a la seguënt amb un dels set equips de la Primera Divisió que aquesta temporada juguen, o han jugat, competició europea. És a dir: Barcelona, Madrid, Vila-real, València, Atlético de Madrid, Athletic Club o Sevilla. El partit d'aquesta futura eliminatòria seria ja en format d'anada i tornada.

La importància del partit entre els dos únics catalans que segueixen en competició -a falta que comencin a jugar el torneig FC Barcelona i RCD Espanyol- ha disparat l'atenció sobre el duel i s'espera que el Municipal presenti una excel·lent entrada, com ja va passar en els dos anteriors partits de la Copa del Rei davant l'Olímpic de Xàtiva (4-2) i el Cerceda (2-1). A més, la celebració durant tot el dia a Llagostera de la tradicional Festa del Bolet de ben segur servirà per donar un caire encara més social a aquest importantíssim partit.

Per tal de preparar a consciència l'enfrontament, el Llagostera ha aconseguit que el Dénia avanci unes hores el partir de la vuitena jornada de Segona B, que finalment es jugarà en terreny alacantí el proper dissabte, 8 d'octubre, a partir de les 20 hores.

stats