Futbol Català
Esports 10/01/2012

El Llagostera viu a ritme de campió

En els darrers mesos el club gironí presenta millors xifres que el líder

àngel Garreta
1 min
El Llagostera, l'equip més en forma a Segona B

LlagosteraFa uns mesos ni els mateixos socis del Llagostera haurien apostat per veure el seu equip en la positiva dinàmica actual. Oblidat ja del tot el molt mal inici de lliga, amb cinc derrotes –quatre, en els quatre primers partits– i tres empats, fet que va deixar l'equip català al fons de la classificació de Segona B, ara el club blaugrana ha canviat de cara radicalment per passar a ser l'equip més en forma de la categoria. Fins i tot presenta millors xifres de punts que el líder en els darrers mesos.

Part del gran secret d'aquest canvi de dinàmica es troba en l'aspecte defensiu. L'equip d'Oriol Alsina només ha encaixat gols en un partit dels darrers vuit. Tots els gols van ser el mateix dia –derrota a casa contra l'Oriola. Exceptuant aquest duel concret, al Llagostera no li han fet cap gol des del 29 d'octubre. L'aspecte ofensiu de l'equip també ha millorat i ha obtingut les darreres victòries per dos o més gols de diferència.

Una ratxa similar a la de l'equip llagosterenc només es troba a Primera Divisió amb el Madrid; a Segona A amb l'Elx, i al grup 2 de Segona B amb el Guijuelo i la Ponferradina. Actualment l'equip gironí es troba set punts per sobre de la promoció de permanència i també a set de la d'ascens de categoria.

stats