Futbol Català
Esports 13/02/2012

El Llagostera viu un conte de fades sense fi, situant-se a quatre punts de la promoció a Segona A

L'equip gironí, cuer a la jornada 10, ha sumat 24 dels darrers 33 punts

àngel Garreta
2 min
El Llagostera somia despert

LlagosteraLa història recent de la Unió Esportiva Llagostera mereix com a mínim un llibre. Cinc ascensos en set anys han portat la modesta entitat blaugrana de les categories regionals del futbol català fins a Segona B. Nouvingut a la divisió de bronze aquesta temporada, l'equip dirigit per Oriol Alsina va ocupar la darrera posició de la taula gairebé des del primer dia i fins a finals del mes d'octubre. Moltes veus van donar l'equip per sentenciat i la màgica història de l'entitat arribant a la seva estació final. Tres mesos i mig després, el descens sembla oblidat i la promoció d'ascens a Segona A es troba a només quatre punts.

La victòria del Llagostera a Badalona aquest diumenge (0-1 i jugant amb deu homes sobre la gespa), apropa el conjunt gironí a la quarta plaça que actualment ocupa el Mallorca B, rival que també va caure a mans del 'Llagus' fa vuit dies. El conte de fades de l'equip català ha tornat a escriure més pàgines i no sembla tenir, ara per ara, un darrer capítol. El tècnic, Oriol Alsina, admet que l'equip "té en aquests moments una gran mentalitat, molta confiança. Hem superat moments difícils a l'inici de lliga i ara, jugui qui jugui, ho dóna tot".

Amb l'equip situat a 14 punts de distància de la plaça de promoció de permanència, pensar en lluitar per l'ascens és ara mateix més factible, si bé Alsina valora que "és cert que hem obert encara més forat respecte els equips de baix" però creu que "hem de seguir treballant amb il·lusió i sobretot gaudint cada partit. Jo sé que els jugadors continuaran així. A final de temporada la classificació dirà on ens mereixem estar". Pel tècnic gironí "altres clubs tenen més pressupost, però nosaltres guanyem a tots en ganes. I això dóna molts punts. A més a més som una entitat modesta, que paga menys que d'altres, però que ho fa al dia i tracta els seus jugadors, abans que tot, com a persones que són".

stats