Futbol Català
Esports 27/01/2012

El Lleida torna a tenir problemes econòmics només mig any després de refundar-se sota un altre nom

L'entitat ha donat la baixa als jugadors de perfil més elevat de fitxa i patirà per cobrir els acords econòmics de la temporada amb la plantilla

àngel Garreta
1 min
Acte de presentació de Lleida Sports Events

LleidaEl calvari econòmic del Lleida no s'ha acabat amb la desaparició de la Unió Esportiva. L'actual Lleida Esportiu, malgrat estar fundat des de zero, torna a patir problemes econòmics. La directiva actual, que va haver d'assegurar un pla de viabilitat per poder crear el nou equip i mantenir la plaça de Segona B de l'antic Lleida, no ha comptat amb totes les partides econòmiques pressupostades i ha començat a patir mancances de caixa. L'efecte més visible d'aquesta crisi, el comiat de tres jugadors.

Fa uns mesos Ballesteros va ser la primera víctima. Actualment, el club ha deixat de pagar novembre i desembre a Canario i Azparren com a mesura de pressió per acceptar la baixa i marxar a un altre club durant el mercat d'hivern. D'aquesta manera la direcció esportiva busca rebaixar el cost final de les fitxes de la plantilla de cara al tram final de temporada.

El tècnic, Emili Vicente, ha afirmat estar al corrent de totes les decisions de la junta però es mostra "decebut per com s'han fet certes coses". Per l'entrenador de La Seu d'Urgell "hi ha altres maneres per aconseguir els objectius". No obstant, el preparador dels blaus creu que la seva plantilla "s'ha de centrar només en el campionat de lliga, amb els efectius que disposem, i assegurar-nos el més ràpidament possible els punts que necessitem per la permanència".

stats