PRIMERA DIVISIÓ
Esports 15/09/2017

València recupera el seu derbi amb els dos equips en bona forma

Tant Llevant com València han sumat cinc punts, no coneixen la derrota i han empatat al Bernabéu

Efe
1 min
López Muñiz (Llevant) i Marcelino (València)

ValènciaEl Llevant Rep aquest dissabte a l'estadi Ciutat de València el València (13.00 h / BeIN La Liga) en un derbi en el qual els dos equips arriben igualats a la classificació després d'un inici de temporada en què tots dos han deixat molt bones sensacions.

Amb 5 punts sumats en les tres primeres jornades, els dos equips tenen motius de sobres per estar contents. El derbi també estarà marcat pels dos entrenadors, ja que Juan Ramón López Muñiz i Marcelino García Toral són bons amics -tots dos són asturians, formats al planter de l'Sporting de Gijón- i han coincidit molt com a professionals.

Al Llevant, Muñiz té les baixes per lesió d'Iván López i Roger Martí, i tampoc poc disposar del sancionat José Luis Morales. Muñiz podria recuperar el macedoni Enis Bardhi per a l'equip titular i prescindir a l'onze de Róber Pier.

Al València, Marcelino García Toral té les baixes per lesió de Rubén Vezo i Nacho Gil, i deixa fora de la llista per decisió tècnica al xilè Fabián Orellana, Robert Ibáñez i Javi Jiménez.

stats