HANDBOL
Esports 08/03/2019

Primer, la Lliga Asobal

El Granollers rep el Benidorm amb l'obligació de reenganxar-se a la lluita per la segona posició

Gonzalo Romero
1 min
Vukasin Rakocija celebra un gol al Palau Olímpic de Granollers

BarcelonaEl Fraikin Granollers necessita punts. L'equip visita aquest dissabte la pista del Teucro gallec (18.30h, La Liga Sports TV) amb l'obligació de reconduir la seva situació a la Lliga Asobal. Ha de ser i és la gran prioritat de la temporada. Les aspiracions de grans registres a la Copa EHF és un premi al rendiment de la plantilla. Les competicions estatals marquen la dimensió del projecte. Una relliscada final hipotecaria la seva viabilitat, l'econòmica i l'esportiva.

Els dos últims partits han allunyat el conjunt blanc-i-blau de la lluita per la segona posició. Que l'Ademar de Lleó (21-23) i el Bidasoa (24-25) s'enduguessin la victòria del Palau Olímpic ha trencat el guió de la primera volta. Les dues derrotes, consecutives, contra rivals directes ha fet que l'equip sigui cinquè i hagi de remuntar el vol. "Encara queden molts partits i molts duels directes entre equips de la part alta. Ens hauria agradat sumar algun punt més en aquests últims partits, és cert, però la nostra situació és millor que la que teníem a aquestes alçades de la primera volta", comenta Rama.

Borja Lancina i Ian Tarrafeta segueixen recuperant-se de la seva lesió i no formaran part de l'expedició granollerina. L''staff' tècnic haurà de recolzar-se en Pol Valera com a central ofensiu, a banda de canviar jugadors de posició. El jugador del filial Pau Ferré completa la convocatòria i podria debutar aquest cap de setmana finalment a l'Asobal.

stats