Atletisme
Esports 30/09/2011

La jutgessa de l'operació Galgo demana que s'investigui l'actuació de la Guàrdia Civil

Considera que es va "trencar la cadena de custòdia" dels flascons incautats a casa de l'atleta Alberto García i, a més, declara nul·les les proves del material requisat a l'entrenador de Marta Domínguez, César Pérez

Ara
1 min
Marta Domínguez parla durant la seva roda de premsa

BarcelonaDesprés que es tanquessin totes les causes contra Marta Domínguez en l'operació Galgo, aquest divendres la jutgessa que instrueix el cas ha fet un pas més a l'hora de rentar la imatge de l'atleta de Palència.

Considera que en el procés de transport dels flascons que van trobar al domicili d'Alberto García, company d'entrenaments de Domínguez, hi va haver irregularitat, i creu que se'n va "trencar la cadena de custòdia". Per això, declara nul·les aquestes proves i demana que s'investigui l'actuació dels agents de la Guardia Civil que van intervenir en aquest procés de custòdia, suposadament irregular.

A més, la jutgessa també declara nul·les les proves dels flascons interceptats a César Pérez, entrenador de Marta Domínguez, que es van realitzar a Alemanya sense avisar els jutjats del moviment.

Tot i això, l'auto no decideix el sobreseïment de la causa contra Pérez perquè la causa "no es basa només en la citada substància, sinó en la suposada prescripció i subministrament a Marta Domínguez d'un conjunt de substàncies, entre elles hormona del creixement i EPO, en un pla de dopatge cíclic de 40 dies que havia d'acabar 9 dies abans de la competició".

stats