MERCAT DE FITXATGES
Esports 05/08/2011

Amb l'operació sortida tancada, Cesc espera la decisió de l'Arsenal

Milito ha obtingut la carta de llibertat i el Barça ingressarà 9 milions pels traspassos de Jeffren i Oriol Romeu. Però el club no apujarà més l'oferta d'aquesta setmana per Cesc, que arriba als 40 milions amb els variables.

Martí Molina
2 min
Amb l'operació sortida tancada, Cesc espera la decisió de l'Arsenal

Barcelona.Amb les vendes de Jeffren i Oriol Romeu, i la carta de llibertat a Gaby Milito, el Barça va tancar ahir l'operació sortida, i ara la directiva culer ja només està pendent del fitxatge de Cesc Fàbregas. Una operació que depèn de la directiva gunner , que està valorant l'última oferta presentada aquesta setmana pel futbolista d'Arenys.

El club blaugrana no tindrà ingressos per la marxa de Milito, però sumarà un total de 9 milons d'euros amb les vendes dels dos futbolistes del planter. Tanmateix, el Barça ha decidit no apujar l'oferta per Cesc. D'aquesta manera, la proposta blaugrana consisteix en una quantitat total pròxima als 40 milions d'euros, 29 dels quals serien fixos i la resta serien unes quantitats variables que es complirien fàcilment.

Els dirigents del club anglès estan valorant aquesta opció, que tindria com a punt més conflictiu els terminis de pagament del traspàs.

Mentrestant, Cesc Fàbregas va entrenar-se amb els seus companys en una sessió oberta als aficionats gunners . El jugador va rebre un bany de masses dels aficionats i va dedicar bona part del matí a firmar autògrafs als seguidors anglesos. D'altra banda, ahir també s'havia de fer la tradicional fotografia conjunta de tots els integrants de la plantilla. Però el club finalment va decidir ajornar-la.

Carta de llibertat per a Milito

Pendent de l'arribada de Cesc, el Barça va resoldre ahir la sortida de tres jugadors. Un d'ells és Gaby Milito, que finalment va obtenir la carta de llibertat. El defensa, a qui encara li quedava un any més de contracte, no comptava per a Guardiola, i ara tornarà a l'Independiente argentí, el club on va jugar sis temporades abans de fer el salt a Europa.

D'altra banda, el club també va confirmar la sortida de Jeffren Suárez a l'Sporting de Portugal. El Barça cobrarà 3.750.000 euros, i 200.000 més en variables. A més, el club ingressaria un 20% d'un futur traspàs. Els blaugranes tenen una opció de recompra de 8 milions al final del primer any, i de 12 milions el segon.

Per últim, també es va confirmar el fitxatge d'Oriol Romeu pel Chelsea per 5 milions. En el seu cas, el Barça també es guarda una opció de recompra, de 10 milions la primera temporada i de 15 la segona.

stats